Lets enjoy light
Sunshower

Opzoek naar een mooie toevoeging voor uw doucheritueel? Ook bij de wens van een Sunshower kunt u bij ons terecht. Graag vertellen wij u wat meer over sunshower.

Meer veerkracht

Zonlicht verwarmt en geeft een fijn gevoel. En dat gevoel draagt weer bij aan een hoger energieniveau én beter slaapritme.

Minder afvalstoffen

Infrarood licht verbetert de bloedsomloop en helpt zo om afvalstoffen sneller af te voeren. Het verlicht spierpijn en stimuleert het lichaam dieper te ontspannen.

Mentale gezondheid

Laag gedoseerd UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D en draagt bij aan een efficiënter immuunsysteem met een verbeterde mentale gezondheid als gevolg.

Mio Home Sunshower

Voel je geweldig

Zonlicht heeft een positief effect op je welzijn, energieniveau en slaapritme. Het resultaat: meer vitaliteit én een beter slaapritme.

Verbeter je mobiliteit

Infrarood licht verbetert de bloedsomloop en helpt zo om afvalstoffen sneller af te voeren. Het herstelt pijnlijke spieren en stimuleert het lichaam dieper te ontspannen.

Blijf gezond

Teveel zonlicht is niet goed voor je, maar te weinig is ook ongezond. Laag gedoseerd UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D en draagt bij aan een efficiënter immuunsysteem.

Meer informatie over de mogelijkheden van een sunshower in uw badkamer? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en welk model het beste in uw badkamer te integreren is. Dit kan zowel opbouw als inbouw zijn.