Balans tussen materialen en texturen

Samen met onze ontwerpers wordt niet alleen gekeken naar de design en technische aspecten van uw keuken en/of interieur maatwerk, maar ook is de combinatie van materialen en texturen van groot belang. Ons streven is ook dat er verbinding hoort te zijn tussen meerdere ruimtes in de woning, zodat er balans ontstaat tussen de gekozen materialen en texturen. Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden en kijken welke materialen het beste bij uw wensen aansluiten.

Natuurlijk hout
fineer

Breng warmte in uw keuken door het toepassen van hout structuren. Ons fineer wordt vervaardigd van hoogwaardig hout en kent tal van afwerkingen en soorten. Van de meest bekende soorten als Eiken en Amerikaans Walnoten fineer tot Essen en Bamboe fineer. Naast een uitgebreide selectie aan houtsoorten, bieden wij een grote collectie kleuren en afwerkingen.

Ons moderne machinepark in combinatie met ambachtslieden stelt ons in staat de meest unieke afwerkingen te creëren. Van technieken als intarsia en incrustatie tot het infreesen van patronen.

natuurlijk hout fineer

Lakken uit
onze spuiterij

Een badkamer begint bij een goed ontwerp. Met een team van vakmensen en interieur ontwerpers wordt op verschillende niveaus naar een ruimte gekeken. Zo bent u niet alleen verzekerd van een mooi ontwerp, maar ook een technisch onderbouwd en haalbaar concept. Wij nemen u graag mee in de wereld van tegels, sanitaire en design.

Samen met u brengen wij uw wensen in kaart en maken wij een een badkamer concept op maat waar u jaren lang plezier van zult ervaren.

Rechtstreeks uit de natuur Natuursteen

Natuursteen treft men in vele variaties. Van de meest bekende marmer en graniet soorten tot travertin, kwartsiet en onyx. In samenwerking met vele groothandels en onze vakkundige steenhouwer kunnen wij uw wensen tot leven laten komen.

materialen voor keuken

Keramiek en composiet

Oppervlakten van hoogwaardige materialen, gemaakt van de meest exclusieve en innovatieve technologieën. Naast de mogelijkheden van natuursteen bieden wij ook een uitgebreid assortiment van keramiek en composiet aan. Van merken als Silestone, Dekton en Neolith tot Marazzi. Wij leggen u graag de verschillen uit en vertellen u alles over de vele voordelen van deze materialen.

Bijzondere texturen met Decors

Door het gebruik van verschillende decors als linnen- en leatherlook kunnen wij uw keuken, kasten of binnenwerk een unieke touch geven. Of u dit nu wilt gebruiken voor uw keukenfronten of het binnenwerk van uw walk-in garderobe.
Daast de bijzondere effecten, zijn deze materialen ook technologisch van hoogstaande en stevige kwaliteit. Hiermee kunt u jaren genieten van uw maatwerk.

onze merken