Badkamers

Een badkamer begint bij een goed ontwerp. Met onze designers worden de wensen voor uw badkamer in kaart gebracht. Op basis daarvan krijgt u één of meerdere 3D ontwerpen toegezonden. Achter de schermen werkt ons team vervolgens alle technische aspecten van uw badkamer uit. Niet alleen een ontwerp is van belang, maar ook het leidingwerk, elektra en materiaalkeuze zijn van groot belang.  

Materialen en producten

Na oplevering van de eerste tekeningen dienen de materialen uitgekozen te worden. 

Ons team bereid graag een moodboard aan materialen voor, of u bent welkom, om samen met ons op locaties bij leveranciers tegels uit te zoeken. Wij streven naar spannende maar ook gebalanceerde combinaties die volledig aansluiten bij de sfeer van uw project. 

Naast het ‘design’ materiaal kijken wij ook naar het sanitair, denk aan kranen, optioneel een bad en douche elementen van groot belang. Zelf werken wij al jaren samen met het Italiaanse design merk Paffoni. Hun prachtige assortiment aan kranen en afwerkingen biedt vele mogelijkheden waarbij kwaliteit en levensduur voorop staan. Heeft u toch voor keur voor andere merken of combinaties? Door onze nauwe banden met leveranciers kunnen wij vrijwel alle producten van alle merken leveren. 

Aquaclean van Geberit

Naast al het sanitair zoals u dat gewend bent, bieden wij u graag een beetje extra comfort. 

Zo laten wij u graag kennis maken met de AquaClean line van Geberit. Naast de traditionele wc’s, leveren en monteren wij ook de geberit douchewc. Aangezien de reiniging met warm water optimaler en zachter is dan met toiletpapier, is deze ideaal voor uw gevoelige intieme lichaamsdelen. En het beste is: u voelt zich na elk gebruik van uw douchewc schoon en fris. Afhankelijk van het model maken andere comfortfuncties uw ervaring van welzijn compleet.

3 soorten Geberit aquaclean

Lets enjoy light
Sunshower

Opzoek naar een mooie toevoeging voor uw doucheritueel? Ook bij de wens van een Sunshower kunt u bij ons terecht.

Meer veerkracht

Zonlicht verwarmt en geeft een fijn gevoel. En dat gevoel draagt weer bij aan een hoger energieniveau én beter slaapritme.

Minder afvalstoffen

Infrarood licht verbetert de bloedsomloop en helpt zo om afvalstoffen sneller af te voeren. Het verlicht spierpijn en stimuleert het lichaam dieper te ontspannen.

Mentale gezondheid

Laag gedoseerd UV-licht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D en draagt bij aan een efficiënter immuunsysteem met een verbeterde mentale gezondheid als gevolg.

Mio Home Sunshower

onze merken