Slide 1
Badkamer installatie en renovatie

Bezig met een nieuwbouw woning? Of denkt u aan de vervanging van uw huidige badkamer? Onze ervaren professionals helpen u graag op weg.

Slide 2
Interieur designers

Bij Mio Home wordt uw badkamer niet alleen geïnstalleerd door een professional. Alles begint bij de ontwerpfase waar onze interieur designers uw badkamer omzetten naar een tijdloos en creatief 3D ontwerp.

Slide 3
Direct beginnen? Geen probleem.

Niets is vervelender dan lange wachttijden. Bij ons kunt u snel terecht en wij denken mee om uw dromen zo snel mogelijk te realiseren.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Badkamers

Een badkamer begint bij een goed ontwerp. Tijdens een vrijblijvend advies gesprek met één van onze designers brengen wij uw wensen in kaart. Op basis hiervan werken wij het ontwerp in 3D voor u uit.

“Maak van uw badkamer een volwaardige beleving waar u iedere ochtend en avond kunt genieten en ontspannen.”

Belangrijke aspecten voor de badkamer zijn functionaliteit en tijdloosheid. Immers gaat u niet jaarlijks uw badkamer renoveren. Dit doen wij onder anderen door gebruik te maken van natuurlijk en hoogwaardige materialen. 

Wij zijn superblij met onze prachtige nieuwe badkamer. Vakwerk is geleverd door Mio Home en vooral dank aan de medewerker die bij ons de badkamer geplaatst heeft. Hij is een alleskunner, hard werkend en fijn in de omgang. Mio Home handelt snel, is helder in de communicatie en komt afspraken na.

Esther

Google Review

Mio heeft schitterend werk geleverd. De manier van werken was keurig en het resultaat is 5 sterren. Er kwamen wel kosten bij maar dat had met keuzes te maken betreffende afwerking waarin ze goed mee dachten!

Johan

Werkspot review

Mio heeft voor ons de badkamer verbouwd. Ging zeer snel en echt door vakmensen uitgevoerd. Fijn dat er is geholpen met de keuze van tegels en sanitair, daar keken wij zelf erg tegen op. resultaat is echt top geworden!

Ramon

TrustPilot

Wij zijn zeer blij met het prachtige resultaat van de badkamer. Nog fijner was dat na de eerste afspraak er bijna direct aan ons project gewerkt werd. Binnen 4! WEKEN! hadden wij onze nieuwe badkamer. SUPER BLIJ! En nog alle dank aan de twee hard werkende mannen die top kwaliteit geleverd hebben!

Mirjam en Paul

-
Slide 1
Direct beginnen?
Geen probleem

Met een team van vakmensen en interieur ontwerpers wordt op verschillende niveaus naar een ruimte gekeken. Zo bent u niet alleen verzekerd van een mooi ontwerp, maar ook een technisch onderbouwd en haalbaar concept. Wij nemen u graag mee in de wereld van tegels, sanitaire en design.

Advies gesprek

Ontwerp

Offerte

inmeten op locatie

Inkopen

Installatie

Oplevering

Tijdens een advies gesprek kunnen wij u al een goede indicatie geven van de kosten van een badkamer renovatie. Op basis van het 3D ontwerp wat u van ons ontvangt zullen wij een offerte voor u maken. Wij streven ernaar om snel en transparant te handelen. Zo krijgt u een goed beeld van uw badkamer renovatie. 

Soms is het nodig om vooraf op locatie de badkamer te komen bekijken voordat er een offerte gemaakt kan worden. Als dit niet het geval is komen wij graag na acceptatie van de offerte de ruimte bij u op locatie inmeten.

Op basis van de meting zullen wij alle materialen en sanitair voorbereiden. Wanneer alle goederen in ons magazijn gereed staan kan uw badkamer renovatie beginnen.  

Bij Mio Home bent u verzekerd van echte vak kwaliteit. Het installeren van een badkamer is niet zomaar iets. Onze installateurs beschikken over de juiste technische kennis en benodigde vaardigheden voor het renoveren van badkamers. 

Afhankelijk van het ontwerp en de gekozen materialen zal de renovatie één tot twee weken in beslag nemen. Hierna kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe droom badkamer.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en zijn daarom ook betrokken bij uw badkamer renovatie. Tijdens het opleveren van de badkamer zal naast de installateur ook altijd iemand van ons ontwerp team aanwezig zijn.

onze merken