Trappen

Kiest u voor een eikenhouten trap, een stalen zigzagtrap of een wenteltrap, wij kunnen u adviseren en begeleiden om samen de juiste keuze te maken voor uw project.

Wij produceren, leveren en monteren trappen voor particulieren, kantoren, horeca en hotellerie. 

De trap wordt speciaal voor u ontworpen. Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen of meer informatie over een maatwerk trap? Onder aan de pagina vindt u ons contact formulier. 

 
Image

Hardhout

Wij werken uitsluitend met hardhout. Ons assortiment is daarin heel breed en varieert van beukenhout tot exclusieve tropische hardhout soorten. Voor budgettrappen betekent dit dat onze voordeligste houtsoort beukenhout is. Zo bent u verzekerd dat u voor een minimale prijs een hoge kwaliteit trap krijgt. Wij werken niet met grenen- of vurenhout. 

 

 
 

Prijs Indicatie

U kunt bij ons een prijsindicatie opvragen door de parameters van uw trapgat, uw gewenste woonstijl en indien u dit al weet, uw gewenste trapmodel toe te sturen. Als deze prijsindicatie u aanspreekt nodigen wij u graag uit, bij ons op kantoor, om kennis te maken en uw trap project beter door te nemen. Dit doen wij uitsluitend op afspraak zodat u verzekerd bent van persoonlijke aandacht en tijd.

Inmeten

Als de prijsindicatie en het schetsontwerp akkoord zijn, komen wij met onze eigen constructeur op locatie de ruimte(s) inmeten. Op basis hiervan kunnen wij de technische tekeningen opstellen en u een vaste prijs aanbieden.

Bent u akkoord met het definitieve ontwerp, dan komen wij indien nodig, nog een productie meting uitvoeren.

Levertijd

De levertijd bedraagt circa 5 tot 7 weken na het akkoord van de technische tekeningen en de factuur. Uw trap zal door onze vakmensen zorgvuldig geïnstalleerd worden. Vanaf dat moment kunt u genieten van uw op maat gemaakte designtrap.

 
 
Image

Voor meer inspiratie en catalogi kunt u terecht op de website van onze partner mh-trappen.

Neem contact op

Heeft U vragen of bent u geïnteresseerd in onze trappen neem dan gerust contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.