Een design trap creëert meerwaarde

Een maatwerk trap creëert meerwaarde aan uw woning. Van basis trap tot exclusieve design trap, wij leveren het allemaal. Dankzij onze ambachtelijke kennis, de nieuwste technologieën en het designteam, zijn onze trappen een unieke toevoeging aan uw project. Uw trap zal niet meer een functioneel object zijn, wat u van beneden naar boven brengt, maar zal ook karakter en stijl aan uw woning en interieur toevoegen.

Voor meer informatie kunt u onze trappen website, MH trappen, bezoeken. Hierop kunt u meer informatie vinden over de verschillende trapmodellen en stijlen. Daarnaast kunt u ons altijd telefonisch bereiken of een vrijblijvend advies gesprek aanvragen. 

Trappen
op maat

Onze design trappen worden ontworpen met een verfijnd gevoel voor stijl en allure. Gebruikmakend van uiteenlopende en natuurlijke materialen.

Design studio
& maatwerk

Naast het produceren en monteren van trappen kunt u ook bij ons terecht voor interieur maatwerk. Denk hierbij aan kasten onder uw trap, of een creatieve verbinding van de trap met de rest van de woning. 

Daarnaast specialiseren wij ons nog in keukenbouw, interieur maatwerk en badkamer verbouw. Zo bieden wij totaal concepten op maat.

“Een functioneel object dat ons van beneden naar boven brengt mag ook gezien worden.
Ons design team staat klaar om u te adviseren en inspireren.”

Designer Trappen

VAN MODERN TOT KLASSIEK

Wij richten ons op het produceren en leveren van luxe design trappen. Deze monteren wij door heel Nederland en West – Vlaanderen. 

Wij produceren in eigen beheer in Polen bij een in trappenbouw gespecialiseerde fabriek. Deze fabriek richt zich op het maken van basis maatwerk tot exclusieve design trappen. Het hout dat voor de productie wordt gebruikt, wordt in eigen beheer eerst gedroogd en gestoomd. Door dit proces is het hout zeer duurzaam en sterk.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze trappen website MH trappen.