Siena

Design of the future

Gericht op liefhebbers van moderniteit met kijk op de toekomst. Maak kennis met de Siena collectie.

Waar futurisme voortkomt uit klassieke schoonheid.


Een bijna futuristische stijl. Glanzend wit en gezandstraald glas die de structuur van ijs imiteert zijn onder andere manifestaties van een gedurfde en innovatieve benadering van design. De moderne Siena keuken collectie valt op dankzij haar verlichte minimalistische vorm en verbergt bovendien een veelvoud aan functionele oplossingen.


De praktische kant van het ontwerp komt tot uiting in elektrisch te openen kasten. Deze verbergen zich achter de façade van glanzende fronten. Ook de glans van vernis en elementen van natuurlijk glinsterende leisteen geven de keuken een sublieme smaak en het verticaal frezen van de fronten geeft een ongewone slankheid. Siena is een functionele en intrigerende moderne keuken.

Haar ware schoonheid en talloze mogelijkheden schuilen achter de deuren van keukenkasten zoals de geautomatiseerde spacetower. Wat een op maat gemaakte keuken uit de Siena collectie nog unieker maakt, is het originele verlichtingssysteem voor keukengrepen en de mogelijkheid om hun bewegwijzering te personaliseren.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.