Interieur
maatwerk

Iedere ruimte verdiend aandacht, maar ook verbinding met de rest van de woning. Een van onze uitgangspunten is dan ook het ‘verbinden’ van ruimtes die samen een huis een thuis maken. Waar er balans is tussen materialen en texturen. Door te kijken naar zichtlijnen, lichtinval en ruimtelijke indeling creëren wij woonruimtes die volledig zijn afgestemd op uw persoonlijke woonwensen. 

Door het uitwerken van 2D plattegronden, opstellen van een lichtplan en het maken van 3D ontwerpen, ontwikkelen wij een concept op maat. Daarnaast bieden wij diensten zoals het maken van een kleurplan voor uw woning en geven wij productadviezen over meubilair en woonaccessoires. 

 

Zichtbare aandacht voor details.
Interieurbouw

Van design keukens tot interieur maatwerk kasten, van trappen tot badkamers. Voor al onze diensten staat aandacht voor details centraal. Wij nemen u mee in de wereld van maatwerk en geven u adviezen over de mogelijke combinaties van materialen. 

De mogelijkheden zijn eindeloos, door onze brede materiaal kennis leggen wij u graag de verschillen en voor en nadelen van materialen uit. Zo kunt u een juiste keuze maken, wat bij uw woon- en gezinssituatie past. Tijdens het ontwerp proces leveren wij u custom A3 stalen aan en bent u vrij om verschillende kleuren en materialen te bekijken. 

 

Maatwerk kasten
Paffoni douche set met regendouche

Ervaar luxe en exclusiviteit op elk niveau.
Badkamers

Een badkamer begint bij een goed ontwerp. Met een team van vakmensen en interieur ontwerpers wordt op verschillende niveaus naar een ruimte gekeken. Zo bent u niet alleen verzekerd van een mooi ontwerp, maar ook een technisch onderbouwd en haalbaar concept. Wij nemen u graag mee in de wereld van tegels, sanitaire en design.

Samen met u brengen wij uw wensen in kaart en maken wij een badkamer concept op maat waar u jaren lang plezier van zult ervaren.

Gerealiseerde Projecten

De laatste projecten

Interieurbouw keuken

Vraag een advies gesprek aan.

een afspraak maken

Keukens | Trappen | Badkamers | woonconcepten | Interieurbouw