Rivoli

Fascinating modernity

Een excellente combinatie tussen klassieke lijnen en moderne functionaliteiten. Maak kennis met de Rivoli collectie.

Moderne keuken

De warmte van natuurlijke materialen met als tegenstelling de koele witte tonen prikkelt de zintuigen.


De verfijnde eigentijdse vorm en subtiele elegantie van de op maat gemaakte keuken worden bereikt door de warmte van natuurlijk hout te combineren met de koelte van glanzend wit. De sfeer wordt aangevuld met frisse groene kruiden die rechtstreeks uit een eigen minituin groeien die is geïntegreerd op de top van het eiland.

Moderne keuken
Moderne keuken

Verfijnde maar eenvoudige vormen creëren een inspirerende ruimte van een moderne keuken.


Een weerspiegeling van de hedendaagse ideeën over exclusieve maatwerk keukens.

Moderne, minimalistische vormen van een functionele maatwerk keuken. De Rivoli collectie is uitgerust met innovatieve en origineel systeem. Zo zijn lades op te tillen waarbij u in staat wordt gesteld om de hoogtes aan te passen aan uw behoeftes. Kunt u lades zelfs organiseren met eiken compartimenten voor bestek en kruiden, kunt u gebruikmaken van een uitschuifbaar barblad, uitgevoerd naar uw wensen en smaak. Deze moderne keuken is een ideale plek om al het benodigde keukengerei op te bergen en voorziet u in wooncomfort.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.