Sophisticated beauty

combined with modern technology

In dit monumentale herenhuis, met uitzicht op de markante Domtoren van Utrecht, hebben wij deze exclusieve strijklak keuken gerealiseerd.

Exclusieve materialen voor een elegante keuken


De fronten van het eiland en het metalen plafond frame zijn uitgevoerd in metaallak Messing Koper en voor de hoge kasten is een afwerking in hoogglans strijklak gecombineerd.

Alle fronten zijn voorzien van handgemaakte knoppen van Dauby. De apparatuur in de hoge kastenpartij is van Studioline Siemens, de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is van Miele, met een kraan van Quooker.Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vind u in een Mio Home keuken. De ochtendkoffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.