A touch of classic country -side.

In een van de prachtige villa’s te Noord-Holland verzorgden wij de interieurbouw. Van een spectaculaire keuken tot geraffineerde inbouwkasten.

Paneled fronts and natures most beautiful stones


Een kookeiland van bijna 4 meter, een voorzijde die volledig gebogen is en een eiken barblad uit één stuk. Dit is een echte parel onder de klassieke keukens. De paneel fronten zijn uitgevoerd in klassieke stijl en ook aan de voorzijde van het kookeiland (gebogen zijde) lopen deze gedetailleerd door.

Verderop in de kamer is de haard bekleed met Travertin. Deze prachtige kalksteen combineert schitterend met de kleur van de keukenfronten.Klassieke trap

Staircases with classic details


Met een spectaculaire woning komt ook een spectaculaire trap.

Het eiken is op traditionele wijze gebogen, een proces dat een aantal weken in beslag neemt. Het smeedijzer komt uit Frankrijk en de gouden elementen zijn in ons atelier gepatineerd.

De royale ruimte maakt dat deze trap schittert in zijn omgeving.Compositional finesse


De grot hoeveelheid klassieke elementen in de woning vroeg om een combinatie van modern design.

Voor de walk-in closet is daarom gekozen voor strakke fronten en warme materialen. De klassieke grepen die in de keuken gebruikt zijn, zijn tevens wel herhaald in de garderobe om zo verbinding te houden met de rest van de woning.Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vind u in een Mio Home keuken. De ochtendkoffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.