Soft and warm tones

Natural materials combined

Een moderne woning met een zacht en strak interieur. De combinatie van materialen en texturen creëren een subtiele moderne sfeer met veel warmte.

Amerikaans walnoten fineer


De flammen in het walnoten fineer geven deze keuken veel textuur. De basis is namelijk opgebouwd uit ultra mat spuitwerk in een zachte grijstint. De warme tonen van het walnoten fineer verzorgen de prachtige warme kleur en brengt sfeer met zich mee.

Het eiland is bekleed met een lijst van ditzelfde materiaal en met een geïntegreerde planten- en kruiden pot ter decoratie.

Deze materialen zijn de basis geworden voor het gehele interieur en brengen zo balans en eenheid in de woning.Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vind u in een Mio Home keuken. De ochtendkoffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.