Smooth surfaces

Minimalistic beauty

Deze twee onder één kap villa aan het water is voorzien van een moderne zwarte keuken in velvet zwart.

 Fenix keuken Oostvoorne

Stijlvol en tijdloos design


De fronten van deze keuken zijn uitgevoerd in super mat zwart en behandeld met nanocoating. Nanotechnologie staat ook bekend als antifingerprint en geeft de fronten een velvet look and touch. Het werkblad is uitgevoerd in Fenix en gecombineerd met een bijpassende spoelbak van Caressi. Dit materiaal geeft de keuken een eigentijdse uitstraling en combineert perfect met de eikenhouten bar.

Met het modulaire Hawa Concepta schuifdeur systeem kan zelf bepaald worden wanneer de pantry kast zichtbaar is. De ovens zijn van Siemens, de dubbele koel- en vrieskasten van Liebherr en de kraan van Quooker.Stalen trap Mio Home

Verbinding tussen materialen en texturen


Om zoveel mogelijk eenheid van materialen in de woning te creëren is de trap uitgevoerd in staal en gepoedercoat in mat-zwart. De treden zijn uitgevoerd in massief eiken, in de zelfde kleur als het barblad van de keuken. De Secrit Doors zijn ook afgewerkt in een mat zwarte finish.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vind u in een Mio Home keuken. De ochtendkoffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.