Created by nature

Inspired by natural beauty

In een van de majestueuze herenhuizen in Utrecht bevindt zich op de begane grond deze prachtige volledig greeploze keuken.

Belvedere keuken | Utrecht

Belvedere graniet, rechtstreeks uit de natuur


De hoge kasten zijn uitgevoerd in natuurlijk eiken fineer, bewerkt met een witte medium gloss lak en afgewerkt met een Franse lambrisering.

De kasten van het kookeiland zijn uitgevoerd in eenzelfde witte medium gloss lak, met daarop het prachtige werkblad in graniet Belvedere, leather finish. De apparatuur in de hoge kastenwanden zijn van Studioline Siemens, de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is van Miele, met een kraan van Quooker.Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vind u in een Mio Home keuken. De ochtendkoffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.