Industria

Between design and craft artistry, at the meeting point of nature and technology.

Moderne lijnen en verfijnde details maken deze keuken exclusief. Maak kennis met de Industria collectie.

Keuken met latten

Waar harmonie is tussen vormen en materialen.


De Industria collectie heeft haar ascetische schoonheid te danken aan uitzonderlijke design die uitgevoerd wordt met natuurlijke materialen. Hierdoor ontstaat een compositie van intrigerende industriële stijl.

Keuken met latten
Keuken met latten

Een unieke keuken die perfect past in elk hedendaags interieur.


De moderne lijn van de keuken zijn tot in detail verfijnd en onderscheiden zich met een verscheidenheid aan texturen, waarbij graniet wordt gecombineerd met natuurlijk eiken fineer. De verticale frezen van de fronten, in een diepbruine tint, komen harmonieus overeen met verticale accenten die toegepast zijn in de glazen vitrinekasten. Een onderscheidend design die het loft-karakter naar voren brengt.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.