Bristol

Bold compositions of various textures and colours creates a dazzling whole.

Een combinatie van het smaakvolle verleden en het ultra functionele heden presenteren u; de klassieke keuken. Maak kennis met de Bristol collectie.

Klassieke keuken

Gedurfde composities van verschillende texturen en kleuren zorgen voor een oogverblindend geheel


De Bristol collectie betovert met zijn unieke combinatie van het smaakvol verleden en functioneel heden de design wereld van klassieke keukens. Decoratieve details geïnspireerd op de architectuur van vervlogen tijden verrukken met hun charme en vakmanschap. Decoratieve glazen vitrines, opengewerkte vlammen van het hout en brede pilasters die uittrekbare kasten verbergen en handige kruidenlades benadrukken het charmante karakter van de collectie.

In de Bristol maatwerk keuken creëert een gedurfde compilatie van technologisch geavanceerde oplossingen en huishoudelijke apparaten een harmonieus geheel met een tijdloos, verfijnd design. Een klassieke keuken die tot in detail is ontworpen met een variatie aan mogelijkheden en accessoires.


Klassieke keuken

Gedurfde composities van verschillende texturen en kleuren zorgen voor een oogverblindend geheelSneeuwwitte fronten, warmte van natuurlijk eikenhout en de kenmerkende textuur van granieten werkbladen vormen samen een fascinerende combinatie.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.