Valentia

Individualism of lofty climates

De vormen en mogelijkheden laten de droom van een exclusieve keuken tot leven komen, van industrieel tot loft design. Maak kennis met de Valentia collectie.

Loft keuken

Geraffineerde materialen die perfect samensmelten en een uniek interieur creëren.


De Valencia collectie creëert met de juiste verlichting, glazen vitrines en robuuste materialen de sfeer van een echt industrieel interieur. De beleving van een exclusieve keuken wordt versterkt door de asymmetrie van de details en combinaties van materialen. Een keuken die verleidt door zijn ingetogen schoonheid, de warmte van houten accenten en koele tonen.

Loft keuken
Loft keuken

Ervaar een wereld van exclusieve keukens, op maat gemaakt. Met geïntegreerde tafels, verschillende gadgets en laden indeling op maat gemaakt met schuifbare opbergers voor aromatische kruiden en keukengerei, zodat u de ruimte naar eigen voorkeur kunt samenstellen en indelen.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.