Marsala

Synthesis of the refined textures and stylish form.

Een combinatie van exclusieve materialen en moderne lijnen. Maak kennis met de Marsala collectie.

Een rijkdom aan warmte tinten en intrigerende details.


Het visgraatpatroon op de deurpanelen vormt de leidraad van deze moderne keuken en geeft de keuken als het waren zijn statement. De eilandkleur met zijn marmeraderen en minituin voor aromatische kruiden contrasteert charmant met het natuurlijke eikenhout fineer.

Een moderne kijk op klassieke elegantie.


De Marsala-keuken, gemaakt voor liefhebbers van verfijnde esthetiek. De warme kleur van het Dekton blad gebruikt voor het keukeneiland en het wandpaneel, contrasteert charmant met de chocoladetint van het hout. Een houten eettafel, die lijkt te zweven, benadrukt het unieke van dit ontwerp. Het vakmanschap en de verfijning van de materialen zijn de kracht van Marsala collectie, een prachtige maatwerk keuken.


Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.