Marrone

Let yourself be seduced by the unrestricted elegance of modern kitchens.

Een combinatie van exclusieve materialen en moderne lijnen. Maak kennis met de Marrone collectie.

De compositie van kleuren en materialen prikkelt, op aangename wijze, de zintuigen.


Een belofte van rijkdom aan beleving, de moderne keuken ‘re-invented’. Dit is hoe Marrone eruit ziet: een combinatie van een oud bronzen metaalcoating en keramiek van marmeren structuren. De kleur doet denken aan een woestijnlandschap dat zachter wordt in combinatie met de oriëntaalse elegantie van glanzende fronten.

Verfijnd interieur voldoet aan de meest veeleisende verwachtingen ten aanzien van stijl en elegantie.


Ruime lades onderstrepen de functionele kwaliteiten van de collectie. Glazen vitrines en de fantasierijk ingebedde eiken wijnkoelkast maken de bijzondere look compleet. Subtiele lijnen in contrast met een marmeren decor intrigeren en spreken tot de verbeelding.


Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.