Madera

The elegance of precious materials

Exclusieve maatwerk keukens die hun kracht halen uit de combinatie van natuurlijke patronen en kleuren. Maak kennis met de Madera collectie.

Elegante keuken

De elegantie van kostbare materialen, een rustgevend huwelijk tussen texturen en contrasten.


De keuken collectie Madera bestaat uit een eiken, onregelmatige en golvende meubelfront die in verschillende tinten uitgevoerd kan worden. De combinatie tussen het sprekende kwartsiet en het eiken geeft de keuken een haar charmante uitstraling.

Ingetogen, warme tinten van natuurlijk eiken fineer en rustgevend koper worden vertaald naar een schilderachtig exotisch landschap. Waarbij schoonheid wordt benadrukt door afwerking in de details en maatwerk centraal staat. Het verlichte tafelblad, die volledig geïntegreerd is in het kookeiland, laat de ambiance van deze keuken tot leven komen.

Elegante keuken
Elegante keuken

Madeira is een collectie met een idyllisch karakter, ingenieuze details en rustgevend met ingetogen kleuren.


Zij heeft haar kwaliteiten te danken aan verbogen opbergsystemen, decoratieve accent verlichting en tal van keukenaccessoires. Een keuken die volledig op maat samen te stellen valt.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.