Madera III.


Made with attention to every detail

Technologische ontwikkelen en unieke vormen. Maak kennis met de vernieuwde Madera III. collectie.

Design keuken

Een sprekende compositie van kleuren en patronen.


De basis van het spectaculaire ontwerp is de chique esthetiek in grijstinten en de ergonomie van de ruimtelijke ontwikkeling. De kleur van de eikenhouten, onregelmatig golvende meubelfronten komt perfect overeen met de kleur van het kookeiland met een indrukwekkend patroon.

exclusieve keukens
Madera III. - keuken op maat

Finesse en perfectie


Een verrijdbaar eiken werkblad waarin een kookplaat zichtbaar is en verschuifbare kastfronten in een metallic tint geven je de vrijheid om een ​​keukenruimte te creëren volgens je individuele voorkeuren. De keuken dankt zijn spectaculaire setting aan de unieke kleur van deze verrijdbare fronten met het effect van geoxideerd staal. Een majestueuze, verlichte vitrine van grafietglas toont collecties favoriete wijnflessen en glazen, perfect passend in de poëtica van dit unieke interieur.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.