Madera II.

Inspired by natural beauty

Een keukencollectie met een expressie karakter. Maak kennis met de Madera II. collectie.

Madera II. - keukenbouwer Zeist - Utrecht

De eeuwige schoonheid van de natuur, vertaald naar een keuken.


Onregelmatig golvende fronten zijn een accent die het expressieve karakter in deze keuken bepalen. De spectaculaire kleur, harmonieus gecombineerd met matzwart, werd bereikt dankzij de gepatenteerde laktechnologie die speciaal voor dit project werd ontwikkeld, waardoor het natuurlijke patroon van het hout tijdens het handmatig aanbrengen van een patinalaag naar voren kwam.

Madera II. - keukenbouwer Zeist - Utrecht
Madera II. - keukenbouwer Zeist - Utrecht

Elegantie in de keuken, geschikt voor ieder interieur.


Achter het ontwerp van deze loft keuken schuilen ook vele functioneel oplossingen: een comfortabele tafel geïntegreerd in het kookeiland, verlichte laden, eiken houders voor wijnglazen en speciale legplanken voor de presentatie van wijnflessen. Het kan allemaal in de Ariana collectie.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.