Lucca Vetro

The charm of classic details

Een meesterwerk in moderne keukens. Maak kennis met de Lucca Vetro collectie.

Compositioneel meesterschap creëert een idyllische ruimte voor een moderne keuken.


Houten keukens tonen de wonderen die door de natuur gecreëerd worden. De Lucca Vetro collectie presenteert u een samensmelting van natuurlijk Amerikaans walnoten fineer gecombineerd met moderne technologieën.


Een meesterwerk van de moderne keukens, waarbij alles mogelijk is. Achter de notenhouten meubelfronten bevinden zich innovatieve opbergoplossingen, op het aanrecht is ruimte gecreëerd voor opbergruimtes van kruiden en kookgerei. Een tafel is geïntegreerd en wordt ondersteund door een glazen pot die bijdraagt aan de lichtheid in de keuken.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.