Imperia

The charm of classic details

Waar een keuken wordt afgewerkt als een sieraad, waar handwerk en ambacht centraal staan. Maak kennis met de Imperia collectie.

Het ambacht van een kunstenaar die vakmanschap waardeert.


Een keuken die de nostalgische stijl van het Amerikaans klassieke interieur oproept. Klassieke pilasters, talrijke sierlijsten en klassieke frezen zijn de sierlijke accenten die de ambachtelijke stijl en elegantie tonen.

Klassiek moderne keuken
Klassiek moderne keuken

Gefineerde eiken meubelfronten, met de behouden contouren van natuurlijke jaarringen, afgewerkt met een onopvallend gebruik van doorschijnend spuitwerk, sierlijk overeenkomend met handgrepen in dezelfde kleur als de werkbladen.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.