Grazia

Tasteful, eclectic solutions do not just follow the latest trends, they create them

Ontwikkelen is het creëren van een beleving, ontdek een nieuwe wereld van moderne keukens. Maak kennis met de Grazia collectie.

Moderne keukens

Functioneel minimalisme in een luxe design


Ontdek en wereld aan keukens, een wereld waarbij een keuken volledig aangepast kan worden aan individuele behoeften. Lift systemen die het mogelijk maken uw kookgerei en toebehoren te verbergen of juist presenteren. Het leven was nog nooit zo comfortabel met de Grazia collectie.

Moderne keukens
Moderne keukens

Elegantie en esthetiek in lijn met de moderne keuken


Mio Home introduceert u de ideale minimalistische keuken waarbij design en functionaliteit centraal staan. Keukenaccesoires als HAWA schuifsystemen die het mogelijk maken uw kookapparatuur te verbergen achter meubelfronten, een cocktailbar die zich laat bedienen met een elektrische lift of een uitschuifbaar barblad. De mogelijkheden waren nog nooit zo divers.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.