Fenice

Elegance, refinement and a sense of luxury

Verfijnde elegantie die een gevoel van luxe oproept in uw keuken. Maak kennis met de Fenice collectie.

Moderne keuken goud

Een verscheidenheid aan subtiel gecombineerde texturen.


Achter de naam Fenice schuilt een intrigerende keuken collectie waarvan het ontwerp is geïnspireerd op glinsterend metaal. Fronten zijn bewerkt met verticale frezen of gefineerd met natuurlijk eiken fineer. Luxe materialen die tot de verbeelding spreken en gezamenlijk in harmonie leven.

Moderne keuken goud
Moderne keuken goud

Ongekende luxe.


Eiken fronten in een rustgevende tint van warm grijs, die het interieur een stijlvolle tint geven, gecreëerd met behulp van gepatenteerde laktechnologie, waardoor het natuurlijke nerfpatroon uit hun oppervlak kan worden gehaald. Hun verfijnde vorm maakt ze tot een interessant decoratief accent. Het gebruik van uitgebreide uitsparingen voor gouden handvatten die een charmant wit en beige ornament onthullen, geeft visuele harmonie. De moderne vorm van de keuken wordt gediversifieerd door hoekbeglazing in de vorm van verlichte vitrines, waarmee de collecties van favoriete items kunnen worden weergegeven.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.