Fenice II.

Luxury materials and world-class craftsmanship

Verfijnde elegantie die een gevoel van luxe oproept in uw keuken. Maak kennis met de vernieuwde Fenice II. collectie.

Fenice II

Simpliciteit van vormen creëren luxe


De samenstelling van zorgvuldig geselecteerde materialen, ingenieuze oplossingen en de effectieve eigentijdse vorm van de Fenice keuken verrassen. Het ontwerp combineert op harmonieuze wijze esthetiek met functionaliteit. De oranje statement kleur werd verkregen dankzij de originele laktechnologie, gebaseerd op het handmatig aanbrengen van een laag patina. Dit proces benadrukt de schoonheid van het natuurlijke patroon van het hout.

Maatwerk keuken, keukenbouwer Zeist - Utrecht

Design en moderne luxe


Luxe materialen en vakmanschap van wereldklasse. De innovativiteit van het ontwerp wordt benadrukt door verschillende mobiele elementen. Het essenhouten blad van het keukeneiland, het baanbrekende concept van een hoekuittrekelement, verbergt een fijn ontwerp met ruimte voor het opbergen van kookgerei. De overvloed aan eiken indelingen die de ruimte organiseren, is verborgen achter een beweegbare voorkant, uitgevoerd met een eigen openingssysteem.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.