Eleganza

The embodiment of dreams about modern design kitchens

Een intrigerend design gecombineerd met de nieuwste technologieën, passend bij een moderne keuken. Maak kennis met de Eleganza collectie.

Moderne keuken met carbon

De nieuwste technologieën gecombineerd met karakteristieke materialen en texturen


De unieke fronten van de Eleganza maatwerk keuken zijn gemaakt van modern keramiek in carbon afwerking. Dankzij het design kookeiland, gemaakt van modern laminaat, afgewerkt met nanotechnologie, is de Eleganza collectie niet zomaar een gewone keuken.

De functionaliteit van de moderne keuken wordt gewaarborgd door het comfortabele openingssysteem van de keukenkasten. Een keuken met tal van opbergmogelijkheden, een grote hoeveelheid aan laden en mogelijkheid tot presentatie van servies en wijnen.

Moderne keuken met carbon
Moderne keuken met carbon

Moderne vormen die samen een unieke keuken creëren


Keukenapparatuur die tot zijn recht komt, verlichting die de mooiste elementen aanschijnt, een moderne keuken met een unieke touch. De Eleganza collectie is een ware diamant onder de design keukens door de combinatie van unieke materialen die tot in het fijnste detail zijn uitgewerkt. Waar ambacht en technologie samen komen ontstaat magie.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.