Calabria

A touch of classic design

De uitstraling en functionaliteit laten de droom van een exclusieve keuken tot leven komen. Maak kennis met de Calabria collectie.

Witte keuken klassiek modern

Op maat gemaakt, gericht op de nieuwste trends


Dankzij haar serene uitstraling, verchroomde grepen en decoratieve beglazing laat zij u genieten van ieder moment. Beleef de unieke vormen die de precisie van het vakmanschap verbeelden. Een harmonieuze compositie die meerdere werelden bij elkaar brengt, waar klassiek en modern elkaar ontmoeten met Italiaanse elegantie.


Ervaar een wereld van exclusieve keukens, op maat gemaakt. Met ruime Push to Open lades die u gemakkelijke toegang geven tot de essentiële kookgereien en compartimenten die het mogelijk om uw favoriete wijnen en kookboeken te presenteren. Ontdek een nieuwe wereld van visie en design, ontdek de mogelijkheden.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.