Ariana

Inspired by natural beauty

Ontdek een wereld van maatwerk keukens met unieke texturen en materialen. Maak kennis met de Ariana collectie.

Expressieve combinaties komen tot leven in deze exclusieve keuken.


Zwart golvende fronten worden gecombineerd met de speelse vormen van het kwarts composiet. De fronten lenen zich voor een prachtig lichtspel die spreekt tot de verbeelding. Materialen en texturen komen harmonieus tot leven en vormen een prachtige sfeer, passend bij ieder interieur.

Zwarte loft keuken
Zwarte loft keuken

Elegantie in de keuken, geschikt voor ieder interieur.


Achter het ontwerp van deze loft keuken schuilen ook vele functioneel oplossingen: een comfortabele tafel geïntegreerd in het kookeiland, verlichte laden, eiken houders voor wijnglazen en speciale legplanken voor de presentatie van wijnflessen. Het kan allemaal in de Ariana collectie.


Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.