Luxe hervormd

Een Interieur van ongekende elegantie en stoere accenten.

Maatwerk keuken

Sublieme verfijning in eiken fineer


In een prestigieus appartementenproject is de interieurbouw tot in de puntjes verzorgd met een ongeëvenaarde verfijning. De op maat gemaakte kasten, vervaardigd uit exclusief eiken fineer en diepzwart gebeitst, brengen een weelderige en verfijnde uitstraling naar elke ruimte. De zorgvuldige afwerking en de aandacht voor detail creëren een tijdloze luxe die de uitstraling van de gehele woning elevateert, met een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.



Garderobe op maat
Maatwerk keuken met antique spiegel

marmer meesterwerk


De keuken schittert met Emperador Dark marmer, waarvan de rijke, diepe tinten en verfijnde aderen een extra dimensie van elegantie toevoegen. Dit meesterwerk van moderne luxe maakt de keuken tot een visueel pronkstuk, terwijl de combinatie van zwart gebeitst eiken en donker marmer de grandeur van het interieur benadrukt. Elk element draagt bij aan een sublieme ambiance van sophistication en luxe.



Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vind u in een Mio Home keuken. De ochtendkoffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.