Luxe en verfijning

uitgevoerd in natuurlijke kleuren.

Introductie van The Mayor: Een meesterwerk van exclusief wonen.

Indrukwekkende plafonds van 4,40 meter hoog en adembenemende uitzichten

Ongeëvenaarde luxe, een penthouse als nooit tevoren


Stap binnen in ongeëvenaarde luxe, een penthouse dat de definitie is van exclusiviteit in het hart van de stad. Met indrukwekkende plafonds van 4,40 meter hoogte en adembenemende uitzichten is deze residentie meer dan alleen een huis – het is een statement.

Elk detail is met zorg ontworpen, van de strakke architectuur tot het op maat gemaakte interieur, wat zorgt voor een naadloze mix van elegantie en moderniteit. Deze ruime omgeving biedt het perfecte canvas voor een verfijnde levensstijl, waar luxe en functionaliteit samenkomen.

Maatwerk keuken met Gaggenau apparatuur
Modern design en adembenemende uitzichten.

Materialen met precisie geselecteerd


De badkamers en garderobes zijn afgewerkt met exclusieve materialen die pure luxe en verfijning uitstralen. Naast het weergaloze Taj Mahal-marmer, is er ook verfijnd keramiek Dekton Marmorio gebruikt, wat bijdraagt aan een uitzonderlijke uitstraling en functionaliteit. Elk element is met precisie geselecteerd om een ruimte te creëren die zowel tijdloze elegantie als moderne verfijning biedt, waarbij luxe naadloos samengaat met comfort en duurzaamheid.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vind u in een Mio Home keuken. De ochtendkoffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.