Maxfliz


Perfecte balans voor iedere leefruimte

Ontdek de verfijning van een op maat gemaakte keuken die naadloos aansluit bij uw leefruimte. Ervaar de combinatie van esthetiek, functionaliteit en design.

Moderne maatwerk keuken

Afgestemd op uw wensen


Onze maatwerk keukens worden speciaal ontworpen om perfect in uw leefruimte te passen. Met natuurlijk robuust eiken fineer en een rvs werkblad bieden wij een keuken die zowel modern als duurzaam is. De subtiele en robuuste materialen zijn zorgvuldig in balans gebracht voor een ongedwongen design, waardoor de keuken zowel stijlvol als functioneel is.



Maatwerk keuken met Gaggenau apparatuur
Moderne keuken met rvs werkblad
Moderne keuken met rvs werkblad
Moderne keuken met rvs werkblad
“Waar robuustheid en elegantie moeiteloos samenkomen in een perfect gebalanceerd keuken ontwerp.”
Moderne keuken

Kwaliteit en innovatief design


In de Maxfliz collectie combineren we materiaal esthetiek met innovatief design om een moderne en strakke keuken te creëren. De collectie is uitgerust met hoogwaardige Gaggenau apparatuur en verlichte vitrinekasten die de keuken een luxe uitstraling geven. Elk detail, van de materialen tot de technologie, is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste verwachtingen te voldoen.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.