Shadow Shape


Monochromatische keukenfronten

Een unieke mix van licht, schaduw, metallic reflecties en diverse texturen. Een mysterieuze en functionele toevoeging aan elke ruimte.

Monochromatische keuken met licht en schaduw

Het theater van schaduwen


Ontdek de betovering van licht en schaduw in je keuken met onze monochromatische keukenfronten. De lamellenfronten nodigen je uit in een schaduwrijk theater, waarbij de textuur van massief hout elke lichtgolf vangt en weerkaatst. De fotografische low-key esthetiek wordt versterkt door tinten van donker antraciet en carbon, waardoor een perfecte ruimte ontstaat om je artistieke potentieel te ontdekken.



Carbon satijn afgewerkte keukenfronten
Carbon satijn afgewerkte keukenfronten

“Laat je inspireren door de natuurlijke pracht van onze keukencollectie, waar harmonie en natuurlijke schoonheid samenkomen in een sfeer van rust en verfijning.”

Innovatieve monochromatische keukenfronten


De vernieuwende monochromatische keukenfronten, waarbij elke lamel als handgreep dient, zijn van massief hout met Carbon satijnlak. Op het kookeiland vormen ze een naadloze eenheid. De stenen spoelbak met verstelbare bodem biedt extra werkruimte, en de geïntegreerde weegschaal benadrukt de monolithische uitstraling. De Argentum Setis fronten, met hun handmatig geborstelde metallic lak, maken elk element uniek en versterken het centrale spektakel in je keuken.

Maak een afspraak

De perfecte pasvorm, gevoel voor smaak en stijl en meng daarbij; een vleugje moderniteit. Dit alles vindt u in een Mio Home keuken. De ochtend koffie smaakt nergens naar in een keuken zonder uniek concept. Het is de verscheidenheid aan patronen, texturen en materialen die de gesofisticeerde oplossingen creëert van onze ontwerpers die elke dag hun fantasie de vrije loop laten. Door te luisteren naar de visies van onze klanten, kunnen wij keukens creëren die zijn afgestemd op de toekomst.